Betalen en verzenden

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Nederland
€ 12,95 per bestelling

België
Brievenbuspost PostNL € 9,45
Pakketpost  t/m 5 kg € 19,50
Pakketpost  t/m 10 kg € 25,00

Duitsland

€ 12,95 per pakket

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Nadat we je betaling hebben ontvangen versturen we je bestelling zo snel mogelijk, meestal direct maar in ieder geval binnen 7-10 werkdagen.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Via Ideal of per overschrijving.

Na ontvangst van de orderbevestiging dien je het totaalbedrag van de bestelling over te maken naar ons bankrekeningnummer

Je betaling wordt binnen 5 werkdagen verwacht. Indien wij deze niet ontvangen wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Afhalen

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De bestelling kan alleen afgehaald worden nadat hiervoor een afspraak is gemaakt en is bevestigd door ons per e-mail.

Retourneren

Kan ik retourneren?

Wij doen ons uiterste best onze producten in de webshop zo goed mogelijk te omschrijven en te fotograferen. Ruilen mag altijd zonder opgave van reden binnen een periode van veertien dagen na ontvangst van het product. Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar h.biesheuvel1@upcmail.nl Wel moeten de product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Zodra wij de geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijg je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug.

Algemene voorwaarden Nino-art webshop

Algemeen

Identiteit van de ondernemer; Onder Nino-Art wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Dordrecht, met KvK-nummer 24495004. BTW-identificatienummer: NL134559010 B02, info@ninoart.nl Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die een bestelling plaatst.

Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Prijs

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW, echter exclusief verzendkosten.
Prijswijzigingen kunnen voorkomen. U vindt de meest actuele prijzen altijd op de webshop van Nino-art. Voor de gevolgen van druk- en typefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Bestellen

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst in de webshop van Nino-art ontvangt u automatisch van Nino-art een orderbevestiging per e-mail. In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

Betalen

Wij zien de betaling van het totaalbedrag inclusief verzendkosten graag binnen 5 werkdagen tegemoet, middels een overschrijving naar onze bankrekening, o.v.v. het bestelnummer.
Als het totaalbedrag van de orderbevestiging is bijgeschreven op de bankrekening van Nino-art wordt uw bestelling verder in behandeling genomen. U krijgt bericht als wij de bestelling hebben verzonden. Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 2-3 werkdagen na het ontvangen van uw betaling te verzenden.
Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere leveringstermijn hebben, wordt dit per e-mail aan u kenbaar gemaakt.
Uw bestelling wordt geannuleerd indien het totaalbedrag incl. verzendkosten niet binnen genoemde 5 werkdagen door Nino-art ontvangen is.

Betaalopdrachten

Betaalopdrachten voor de bank- en giro-instellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht (dan wel machtiging) tot betaling geeft.

Verzendkosten

Voor het bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van artikelsoort en –gewicht conform de tarieven van PostNL, DHL
Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig. Verzending is echter ten alle tijde voor risico van de koper. Nino-art is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling.

Retourneren

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Nino-art dient van de retourzending op de hoogte worden gesteld door u per e-mail.

De retour te zenden artikelen dienen in originele staat en ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Na ontvangst, controle en goedbevinden van de retourzending, stort Nino-art het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzendkosten, retour op uw bankrekening.

Persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden verstrekt. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen en voor interne marketingdoeleinden.

Alle rechten voorbehouden

Niets van deze website of andere uitingen van Nino-art mag gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Nino-art.

Naast deze voorwaarden zijn de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie van toepassing